Lundqvist-återförening högst osäkert.

Joel Lundqvist är en sann trotjänare i Frölundatröjan. Bortsett från en sejour i Dallas har han varit en nyckelspelare under flera säsonger i Scandinavium. De flesta minns säkert när Joel tillsammans med sin tvillingbror Henrik slog igenom i Frölunda genom dubbla SM-guld 2003 och 2005. Henrik Lundqvist tog kort därefter platsen mellan stolparna i New York Rangers och har sedan dess inte släppt den. Många gladdes nog åt att få se båda bröderna Lundqvist i Tre Kronor när VM-guldet bärgades 2017. Henrik Lundqvists Rangers brukar gå tillräckligt långt i Stanley Cup för att VM inte skulle vara på tapeten men 2017 var det annorlunda. Att se bröderna Lundqvist i samma lag är nuförtiden mycket ovanligt. I GP berättar Joel om sin syn på framtiden i Frölunda med brorsan.

De flesta fans har nog länge drömt om att få se Henrik Lundqvist åter dra på sig den röda Frölundatröjan. Att det dessutom skulle ske samtidigt som Joel fortfarande är kvar i laget hade så klart varit alla svenska hockeyfans våta dröm. Åren rullar på och mycket har förändrats sedan Henrik sist spelade i Frölunda. Ett helt liv har etablerats i New York och det är inte lika självklart att Göteborg är det som räknas som hemma. Henrik har tre år kvar på kontraktet i Rangers, medan Joel har två år kvar i Frölunda. Vad som händer därefter är högst osäkert, men åldern tar ofta ut sin rätt på hockeyspelare och det är svårt att förutsäga hur länge en karriär kan vara.

Joel meddelar dock att det är högst osäkert att bröderna Lundqvist någonsin kommer återförenas i Frölunda. Vi som är fans får såklart hoppas på det bästa för drömma får man ju alltid göra. Nog vore det fantastiskt att få se Scandinavium koka för fullt med båda bröderna Lundqvist på isen.