Många möjligheter till spel på hockey

Den som gillar betting erbjuds idag många möjligheter om man föredrar hockey. Klassiska bet som 1, X, 2 eller spel på resultat är bara en bråkdel av alla de spelmöjligheter som erbjuds. En ny hockeysäsong står för dörren med oändliga spelmöjligheter på lagen i det svenska seriesystemet. Vill man till exempel spela på matcher i Hockeyettan kan man även välja att gardera sig och spela på resultat som till exempel 1X, vilket ökar chanserna till vinst. Väljer man istället att spela på matcher i SHL finns än fler spelvarianter, såsom högre eller lägre än ett visst antal mål, eller att spela på exakt antal mål. Vill man spela på hockey bör man söka sig till några av de sportinriktade bettingsajterna. De bolag som är mer inriktade på casinon som till exempel Gaming Club erbjuder inte lika bra utbud av hockey och fotboll.

Även utländska ligor och Champions Hockey League finns med i utbudet. Är man till exempel extra påläst på just tyska ligan så finns det gott om utbud att spela på även dessa matcher. För svenska supportrar är det dock kanske troligast att kunskapen är som störst inom SHL eller såklart NHL, men riktar man blickarna utomlands kan man hitta riktigt bra odds om man har koll på sina lag.

För den som föredrar landslagshockey är antalet matcher såklart färre, men höjdpunkten infaller under Hockey VM. Kände ni förresten till att ett riktigt klassiskt lag som Storbritannien den här säsongen kommer att spela i VM:s högsta grupp. Läs själva om hur BBC skriver om det historiska ögonblicket när man tog klivet upp i senaste VM.

Bänka dig framför TV:n med datorn i knät och välj ut ditt eget hockeygodis så kan du få en riktigt bra underhållning med bra hockey och extra spänning i form av några bet på matchens utgång.